fredag 8 juni 2012

Vecka 23-24

Hej hej!

Det har nu gått så många veckor av terminen att vi har den allra sista framför oss. Jag vill tacka för ett fint läsår, klassen är verkligen härlig att arbeta med. Jag vill också önska de blivande sexorna lycka till. De kommer att få det toppen med Elin!

Under den sista veckan har vi en rad olika schemabrytande aktiviteter och vi kommer att städa överallt. Eleverna får ta med sig sina arbeten hem och därför är det bra om de har med sig en plastpåse till skolan.

Under nästa vecka ska alla omdömen vara helt klara för läsning på familjewebben. De omdömena kommer att ligga till grund för höstens utvecklingssamtal, som kommer att ligga tidigt på terminen.

Vårterminens sista vecka ser ut på följande sätt:

Måndag: Fotbollsturnering i Tofta. Skoldagen både startar och avslutas där, 09.00-ca 14.00. De ska ha med sig en rejäl matsäck, ombyteskläder (efter väder), benskydd och helst fotbollsskor.

Tisdag: Sexorna ska redovisa för Annelie i slöjden den första lektionen. I övrigt följer vi schemat. Kicki är inte där, så idrotten kan komma att ersättas med annat ämne, men de kan ta med sig idrottskläder för säkerhets skull.

Ta med en påse och de biblioteksböcker eleverna eventuellt har hemma till skolan på tisdagen.

Onsdag: Läsårets sista lektioner genomförs!

Torsdag: Avslutningsdagen. Eleverna och de föräldrar som vill samlas i klassrummet kl. 11.30 för lite avslutning. Föräldrarna får gå ner till kyrkan en stund före eleverna för vi ska gå i samlad trupp. Jag lade ut Stigerts PM om avslutningen förra veckan. Kika där om ni glömt tider el. dyl.

Fredag: SOMMARLOV!!!!

Ni alla tillönskas en glad och solig sommar från mig, Elisabeth och Susanne!

Karin

Inga kommentarer: